ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво14/02/2018

ИНСТИТУЦИЈЕ СРПСКЕ СТАБИЛНЕ И ФУНКЦИОНАЛНЕ

 

БАЊАЛУКА, 14. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић нагласила је да су Влада и институције Српске стабилне и способне да извршавају обавезе упркос бројним изазовима са којима се сусрећу у раду.

 

Цвијановићева је младе из регије Бирач упознала са радом и функционисањем Владе Републике Српске, те истакла значај и улогу извршне власте у развоју и унапређењу друштва.

Она је представницима омладинских организација из ове регије уручила плакету као знак захвалности и подршке у будућем раду, саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

Представници омладинских организација захвалили су Цвијановићевој за пријем и уручили јој Повељу младих регије Бирач за пружену безрезервну подршку омладинском и студентском раду и организовању на подручју ове регије.

Млади из регије Бирач бораве у Бањалуци у оквиру студијске посјете институцијама Републике Српске, а коју организује Омладински савјет из Милића.

Овај савјет традиционално реализује ову студијску посјету с циљем да се друштвено ангажовани млади лидери из регије Бирач, боравком у иституцијама Републике Српске, упознају са активностима које су од значаја за институционални живот Републике Српске.