ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 201822/09/2018

СТОЈАНОВИЋ: ИЗБОРИ ЗА ОЧУВАЊЕ СРПСКЕ

 

БИЈЕЉИНА, 22. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Носилац листе СДС за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Томица Стојановић изјавио је на предизборној трибини у Бијељини да предстојећи избори нису избори да би се узела власт, већ да би се сачувала Република Српска.

 

Стојановић је рекао на страначком скупу, који је синоћ одржан у бијељинским мјесним заједницама Вељко Лукић, 15. мајевичка и насеља Ковиљуше, да у Српској има много природних богатстава које треба његовати и користити на прави начин, а не искоришћавати за сопствене интересе.

Кандидат СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два Ненад Лалић рекао је да масовна посјећеност трибина СДС-а показује да је народ препознао потребу да дође до промјене власти у Српској.

Он је позвао грађане да изађу на изборе и гласају за Вукоту Говедарицу за предсједника Српске и Младена Иванића за српског члана Предсједништва БиХ, наводећи да ће "њихова побједа бити побједа свих грађана за бољи живот у Српској".

Посланички кандидат СДС за Народну скупштину Репубике Српске из Изборне јединице шест Дарко Митрић говорио је о потреби равномјерног развоја свих дијелова Републике Српске, равноправним улагањем у све локалне заједнице.

На трбинама су се грађанима представили и кандидати за Народну скупштину Драго Стајић, Бранка Савчић, Слађана Јовановић и Драган Ђурђевић, као и кандидат за посланика у Парламентарној Скупштини БиХ Ивана Петричевић, а окупљене мјештане поздравио је и потпредсједник СДС-а Мићо Мићић.