ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника17/06/2019

ПОЛИЦИЈА ЗАПЛИЈЕНИЛА ВИШЕ ОД ШЕСТ КИЛОГРАМА ДРОГЕ

 

БАЊАЛУКА, 17. ЈУНА /СРНА/ - Полиција је у претресима на ширем подручју Бањалуке, обављеним у склопу акције кодног назива "Клуб два", одузела више од шест килограма дроге.

 

"Извршени су претереси на 15 локација на ширем подручју Бањалуке и одузето је око четири килограма хашиша, око два килограма сканка, 4,47 грама коакина, шест таблета екстазија и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела", рекла је новинарима у Бањалуци портпарол Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске Мирна Миљановић.

Она је додала да је у току криминалистичка обрада девет лица ухапшених у акцији коју проводе полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и Полицијска управа Бањалука под надзором бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

"Ове активности су усмјерене на разбијање организоване криминалне групе која се бавила прометом дроге на подручју Бањалуке и зеленаштвом", реклка је Миљановићева, појаснивши да се једно од девет ухапшених лица бавило зеленаштвом.

Из МУП-а Српске је саопштено да су ухапшена лица чији су иницијали О.С., О.С., Д.Р., Д.Б., С.П., А.С., И.Р., Д.В. и М.М.