ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника18/06/2019

УХАПШЕНИ У АКЦИЈИ "КЛУБ ДВА" ПРЕДАТИ ТУЖИЛАШТВУ

 

БАЊАЛУКА, 18. ЈУНА /СРНА/ - Девет лица ухапшених у акцији кодног назива "Клуб два" предато је данас Окружном јавном тужилаштву Бањалука, а тужилац ће послије саслушања донијети одлуку да ли ће им бити предложен притвор, јавио је дописник Срне.

 

Полиција је јуче у претресима на ширем подручју Бањалуке, обављеним у склопу акције кодног назива "Клуб два", одузела више од шест килограма дроге.

"Извршени су претереси на 15 локација на ширем подручју Бањалуке и одузето је око четири килограма хашиша, око два килограма сканка, 4,47 грама коакина, шест таблета екстазија и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела", рекла је раније портпарол Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске Мирна Миљановић.

Девет лица ухапшено је у акцији коју су спровели полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и Полицијска управа Бањалука под надзором бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

"Ове активности су усмјерене на разбијање организоване криминалне групе која се бавила прометом дроге на подручју Бањалуке и зеленаштвом", рекла је Миљановићева, појаснивши да се једно од девет ухапшених лица бавило зеленаштвом.

Из МУП-а Српске раније је саопштено да су ухапшена лица чији су иницијали О.С, О.С, Д.Р, Д.Б, С.П, А.С, И.Р, Д.В. и М.М.