ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника18/06/2019

ЧЛАНОВИ ГРУПЕ "ПРАВДА ЗА ДАВИДА" ВРИЈЕЂАЛИ И ПЉУВАЛИ У ЛОКАЛУ?

 

БАЊАЛУКА, 18. ЈУНА /СРНА/ - Лица чији су иницијали О.П, В.М. и М.Н. починили су прекршај свађа, вика, вриска и непристојно понашање и против њих ће бити поднесен извјештај надлежном суду у Бањалуци, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

 

У саопштењу се наводи да су полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, током предузимања мјера и радњи из своје надлежности, поступили по пријави да је синоћ у угоститељском објекту у Српској улици дошло до нарушавања јавног реда и мира.

"Предузетим активностима утврђено је да су лица О.П, В.М. и М.Н. починили прекршај 'Свађа, вика, вриска и непристојно понашање', те против њих слиједи подношење извјештаја надлежном суду о почињеном прекршају", истиче се у саопштењу.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о Озрену Пердуву, Марку Николићу и Виолети Михајловић.

Свједок догађаја испричао је Срни да је синоћ око 20.00 часова Милану Б. из Бањалуке, док је сједио за столом у угоститељском објекту у Српској улици, пришао члан групе "Правда за Давида" Озрен Пердув и рекао му "Шта гледаш, лоповска багро, је ли вам драго што не прљамо двориште".

Према његовим ријечима, након Пердува, столу је пришла и Виолета Михајловић из Бањалуке, такође члан групе "Правда за Давида" која је упитала Милана "шта се ти церекаш, шта лајкујеш", те опсовала Милорада Додика и, како је рекла, његовог попа.

Извор Срне рекао је да је у међувремену у локал ушао и Марко Николић који је пришао столу и пљунуо на сто и чашу пива, која се налазила испред Милана Б, након чега су све троје напустили угоститељски објекат.