ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво14/08/2019

НАГРАЂЕНИ ВЛАСНИЦИ НАЈЉЕПШИХ БАЛКОНА И ДВОРИШТА

 

БРАТУНАЦ, 14. АВГУСТА /СРНА/ - Балкон Зорице Шарчевић освојио је прво мјесто и награду од 150 КМ на конкурсу за избор најљепших балкона, сеоских и градских дворишта на подручју братуначке општине

 

Другу награду за најљепши балкон освојила је Миланка Лончаревић, а треће мјесто у овој конкуренцији заузела је Миланка Мушић.

Прву награду за наујређеније сеоско двориште освојила је Нисвета Хасановић, друго мјесто Бранка Арсеновић, а трећепласирани био је Радомир Ескић.

У конкуренцији најљепших градских дворишта побједник је Дејан Кузман, другу награду освојио је Горан Вилотић, а треће мјесто је Зекира Ефендић.

Награде од 150 КМ за прво мјесто, 100 КМ за друго и 50 КМ за треће мјесто у све три категорије такмичења обезбиједило је и Удружење "Форум жена" из овог мјеста чији су представници данас уручили награде.

Конкурс је расписан у оквиру традиционалног Сајма пољопривреде, прехрамбене индустрије и туризма "Дани малине 2019".

Након отварања ове привредне манифестације за најбољег узгајивача малине у овој општини проглашен је Иван Стојановић из села Кунерац, други је Раде Обрадовић из Кравице, а трећу награду освојио је Миле Зекић из Побрђа.

Сајам "Дани малине" отворен је јуче, а биће затворен данас у 13.00 часова.