ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника16/08/2019

ТРОЈЕ УХАПШЕНО, ПРОНАЂЕНА ДРОГА И ЦИГАРЕТЕ БЕЗ МАРКИЦА

 

ТРЕБИЊЕ, 16. АВГУСТА /СРНА/ - Припадници Полицијске управе Требиње ухапсили су три лица и заплијенили на подручју Херцеговине 10 килограма сканка и око 1.000 паклица цигарета без акцизних маркица, рекао је начелник ове управе Синиша Лакета.

 

Лакета је навео да је дрога пронађена јуче на скривеним мјестима у аутомобилу хрватских регистарских ознака током појачаних полицијских активности на путу Берковићи-Билећа у мјесту Вријека, те да су ухапшена лица чији су иницијали С.Р. и М.Р.

"Истог дана на путу Требиње-Билећа приликом контроле возила којим је управљало лице С.П. из Билеће пронашли смо око 1.000 паклица цигарета без акцизних маркица", рекао је Лакета на ванредној конференцији за новинаре.

Лакета је навео да су полицијски службеници у близини Перовића моста у Требињу пронашли украдени мотоцикл, чији је нестанак у јануару пријавио држављанин Србије.

Срна незванично сазнаје да су због сканка ухапшени Матеа Репеша /25/ и Стјепан Радић /22/ обоје из Метковића, а да су цигарете без акцизних маркица пронађене у аутомобилу којим је управљао Предраг Стевовић из Билеће.