ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија10/09/2019

ГОЛИЋЕВА НА ПАЛАМА

 

БАЊАЛУКА, 10. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Министар за просторно уређење, грађевинарство и еколгију Републике Српске Сребренка Голић данас ће током посјете Палама разговарати са руководством Олимпијског центра "Јахорина" и Мини-фабрике за производњу лед расвјете "Вајс лајт" /Weiss light/.

 

Голићева ће у 10.00 часова одржати састанак са руководством те фабрике у индустријској зони "Фамос-Коран" којем ће присуствовати и начелник општине Пале Бошко Југовић, саопштено је из Министарства за просторно уређење, грађевинарство и еколгију Републике Српске.

Након састанка, у 10.30 часова Голићева са домаћинима посјетити производни погон "Вајс лајта", а затим су предвиђене изјаве за медије. Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање и фотографисање на почетку састанка, као и током обиласка фабрике.

У 12.00 часова биће одржан састанак Голићеве са руководством Олимпијског центра "Јахорина", у присуствову начелника општина Пале Бошка Југовића и Трново Драгомира Гаговића, о могућностима за заштиту Јахорине у категорији парк природе.

Након састанка, у 13.00 часова Голићева ће посјетити локацију радова на изградњи гондоле.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање и фотографисање на почетку састанка, као и током обиласка радова на изградњи гондоле, након чега ће су предвиђене изјаве за медије.