ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика11/09/2019

ГРМУША: ПРЊАВОР СТРАТЕШКИ ВАЖАН ЗА ПДП

 

ПРЊАВОР, 11. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Општина Прњавор је стратешки важно мјесто за ПДП који на наредним изборима има огромне амбиције у цијелој крајишкој регији и које намјерава да реализује са екипом нових, младих, способних и одговорних политичара, изјавио је данас генерални секретар ПДП-а Милко Грмуша.

 

Грмуша каже да ће ПДП у Прњавору у наредном периоду отворити врата за чланство свим поштеним, честитим, добронамјерним Прњаворчанима, а прије свега људима добре воље, те ће дјеловати активније, интензивније и озбиљније.

"Предстојећи Сабор партије ће бити шанса за све у Прњавору који желе да мијењају ствари набоље, за све који до сада нису имали шансу да се политички ангажују", рекао је Грмуша на конференцији за новинаре у Прњавору.

Он је истакао да ПДП има квалитетан програм који жели понудити, као и сјајну екипу људи, за коју је увјерен да ће на наредним изборима да покаже колико ПДП може.

Генерални секретар ПДП-а каже да ће екипа предвођена садашњим повјереником партије Невенком Панчићем, који је и одборник у Скупштини општине, урадити оно што ПДП сматра да је потребно, а то је да обнове програм партије и представе га Прњаворчанима.

"Панчић је веома активно и предано радио и до сада, многе његове активности су биле запажене, прошле су у Скупштини Прњавора. Да није било ПДП-а подстицаји и субвенције који су пољопривредницима олакшали сјетву и све остале активности не би били у тој мјери реализовани", рекао је Грмуша.

Он је захвалио руководству и начелнику општине Дарку Томашу који је препознао капацитет људи из ПДП-а, те очекује да ће досадашња коректна сарадња бити настављена.

Повјереник ПДП-а за Општински одбор у Прњавору Невенко Панчић изразио је задовољство што је добио подршку највишег руководства странке, као и екипе људи који ће га пратити у наредном периоду.

"Сви знају да смо у локалној Скупштини колико је било могуће утицали на подстицаје у пољопривреди, на разне пројекте. Нисмо били противници добрих идеја. Драго ми је да има младих који су одлучили да остану на овим просторима, који ће заједно с нама градити праведну политику, политику која може задржати млади свијет, политику обнове", рекао је Панчић.