ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија14/09/2019

ОТВОРЕН НОВИ ОБЈЕКАТ "СИМ ИМПЕКСА" У ПОСЛОВНОЈ ЗОНИ У РАМИЋИМА

 

БАЊАЛУКА, 14. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Нови објекат компаније "Сим импекс", једног од највећих регионалних трговаца аутодијеловима, отворен је данас у Пословној зони у Рамићима код Бањалуке.

 

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, који је са директором компаније Слађаном Цвијановићем отворио нови пословни објекат, истакао је да је ријеч о значајној инвестицији која значи и отварање нових радних мјеста, као и ширење пословне зоне у Рамићима.

"Ријеч је о респектабилној фирми, чланици свјетске групације трговаца аутодијеловима и лидеру у БиХ у овој области. Овакви догађаји су позитивни примјери и једино можемо да пожелимо да их буде што више", рекао је Радојичић новинарима.

Он је изразио задовољство чињеницом да су за само три дана у Пословној зони "Рамићи-Бањалука" отворена два нова велика пословна објекта, те најавио да ће се ускоро у продаји наћи и парцела од 20.000 метара квадратних.

Цвијановић је навео да је изградњом и отварањем новог пословног објекта, који се простире на 5.000 метара квадратних, обједињено пословање компаније у којој је запослено 235 радника.

Он је додао да је од данас ова компанија под једним кровом, а да је простор прилагођен потребама модерног пословања.

"Овим обиљежавамо и 20 година изузетно успјешног рада компаније и желимо захвалити свима који су нам указали повјерење у протекле двије деценије", рекао је Цвијановић.

У пословном простору "Сим импекса" данас је истовремено отворен и сајам посвећен аутодијеловима и аутокозметици.