ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво19/09/2019

ВИЈЕК РАДА ШКОЛЕ ОБИЉЕЖЕН ИЗДАВАЊЕМ ПОШТАНСКЕ МАРКE

 

БИЈЕЉИНА, 19. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Вијек рада Гимназије "Филип Вишњић" у Бијељини обиљежен је данас промоцијом поштанске марке са мотивима старе школске зграде, коју су у част јубилеја издале "Поште Српске".

 

Координатор продаје и маркетинга у "Поштама Српске" Зоран Ђурић рекао је новинарима да је издавањем поштанске марке у част 100 година Гимназије овај важан јубилеј забиљежен на специфичан и трајан начин.

"Поштанска марка издата је у тиражу од 15.000 комада, номиналне вриједности 0,90 КМ и данас је пуштена у оптицај", навео је Ђурић.

Он каже да "Поште Српске" сваке године имају 15 нових издања поштанских марки и да се на тај начин труде да обиљеже све битније догађаје и јубилеје у Републици Српској.

Директор Гимназије "Филип Вишњић" Владимир Шавија рекао је да овим догађајем завршава обиљежавање значајног јубијела у чију је част током цијеле године одржано низ манифестација у граду.

"Поштанска марка са мотивом Гимназије у Бијељини промовисаће вијек рада ове школе широм свијета", навео је Шавија на свечаности која је одржана у школској згради.