ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Временска прогноза04/10/2019

У НАРЕДНА ЧЕТИРИ ДАНА ПРОМЈЕНЉИВО, УЗ СВЈЕЖА ЈУТРА

 

БАЊАЛУКА, 4. ОКТОБРА /СРНА/ - У Републици Српској у наредна четири дана преовладаваће претежно облачно вријеме, уз свјежа јутра, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

 

Сутра ће бити промјенљиво облачно, уз сунчане интервале, са слабим до умјереним вјетром, те највишом дневном температуром до 21, на југу Херцеговине до 24, а на планинама око 10 степени Целзијусових.

У недјељу, 6. октобра, јутарња температура износиће од три до девет степени, на планинама око нуле.

Већи дио дана биће промјенљиво облачно и прохладно, а крајем дана очекује се јаче наоблачење са запада које ће током ноћи захватити и остале предјеле Српске.

Највиша температура биће од 13 до 19, на југу Херцеговине до 23, а на планинама око 10 степени Целзијусових.

У понедјељак, 7. октобра, ће, након мјестимично кишовитог јутра на западу и сјеверозападу, током дана бити суво, уз дјелимично разведравање током дана.

Јутарња температура износиће од пет до 11, а највиша дневна од 11 до 17, на југу Херцеговине до 22, на планинама око седам степени Целзијусових.

У уторак, 8. октобра, јутро ће бити ведро и прохладно, по висоравнима са слабим мразем, док ће током дана бити углавном сунчано, са температуром од 10 до 16, на југу Херцеговине до 22, а на планинама око шест степени Целзијусових.