ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика05/10/2019

ЦВИЈАНОВИЋЕВА УПОЗНАЛА ОПШТИНСКИ ОДБОР СА ЗАКЉУЧЦИМА ВРХА СТРАНКЕ

 

МОДРИЧА, 5. ОКТОБРА /СРНА/ - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић упознала је данас чланове Општинског одбора ове странке у Модричи са закључцима Главног одбора и активностима Предсједништва СНСД-а.

 

Цвијановићева је рекла новинарима да је упознала чланове Општинског одбора у Модричи са закључцима Главног одбора, уз детаљно разматрање закључака о политичком раду и активизму СНСД-а кроз рад институција на локалном, републичком, до нивоа БиХ.

Она је истакла да је говорила и о политици повећања плата, које је обрадовало грађане Републике Српске и чланове СНСД-а.

Цвијановићева је рекла да је обавеза руководства СНСД-а да упозна чланство са тим шта то значи, али исто тако и да им наговијести шта су наредни кораци о којима се још не разговара јавно у медијима.

Она је подсјетила да је наредна година изборна и да је обавеза свих да раде на терену на јачању структуре странке и рјешавању проблема.

Предсједник ОО СНСД Модрича Младен Крекић рекао је да му је драго што им је Цвијановићева пренијела инфорамције о дешавањима у странци, али и о одлуци о повећању плата, која је битна и за чланове странке и за грађане.

Крекић очекује да ће лош резултат Општинског одбора СНСД-а Модрича на претходним изборима бити исправљен наредне године на локалним изборима.

"Убијеђен сам да ћемо исправити грешке и то ће бити прилика да покажемо колико смо јединствени и спреми да кажемо да смо погријешили и да се договоримо како да то поправимо", рекао је Крекић.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: