ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво17/10/2019

ВИШКОВИЋ ДАНАС У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ И САРАЈЕВУ

 

БАЊАЛУКА, 17. ОКТОБРА /СРНА/ - У Источном Сарајеву данас ће бити одржана сједница Владе Републике Српске којоj ће предсједавати премијер Радован Вишковић.

 

Сједница је заказана у 11.00, а конференција за новинаре у 12.30 часова у сједишту Републике Српске у Источном Сарајеву.

У 13.00 часова, Вишковић ће предсједавати сједници Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске која ће бити одржана у сједишту Републике Српске у Источном Сарајеву.

Сједница почиње у 13.00 часова. Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање кадрова и фотографија на почетку сједнице, док су изјаве за новинаре планиране по њеном завршетку.

Премијер Српске ће у 14.00 часова разговарати са вршиоцем дужности директора Јавног предузећа "Шуме Републике Српске" Славеном Гојковићем и његовим сарадницима, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе сa јавношћу.

Након састанка у сједишту Републике Српске у Источном Сарајеву новинарима ће се обратити Гојковић.

У 15.00 часова, Вишковић ће у сједишту Републике Српске у Источном Сарајеву разговарати са новоименованим Амбасадором БиХ у Републици Сјеверној Македонији Драганом Јаћимовићем.

Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова на почетку састанка, а након састанка биће објављено саопштење.

У 16.00 часова, Вишковић и министар управе и локалне самоуправе Лејла Решић разговараће са начелником општине Источно Ново Сарајево Љубишом Ћосићем.

Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова на почетку састанка који ће бити одржан у сједишту Републике Српске у Источном Сарајеву Административном центру Владе Републике Српске. Након састанка биће објављено саопштење.

Премијер Репбулике Српске ће у 18.30 часова у хотелу "Радон плаза" у Сарајеву присуствовати свечаном пријему поводом Националног празника Мађарске.