ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија08/11/2019

ПРЕЗЕНТАЦИЈА РЈЕШЕЊА ИЗ ОБЛАСТИ ИНФОРМАЦИОНИХ ТЕХНОЛОГИЈА

 

ДОБОЈ, 8. НОВЕМБРА /СРНА/ - Компанија "Кинг" из Добоја организовала је данас у овом граду Девету конференцију о информационим и комуникационим технологијама с циљем презентације рјешења из ове области, као и размјене искустава са пословним партнерима и добављачима.

 

Са више од 200 учесника из више од 120 компанија, ова конференција представља престижан догађај у регионалним оквирима, саопштено је из ове компаније.

"С обзиром на то да смо и ове године, као и претходних осам, успјели довести заиста угледна имена из свијета информационе и комуникационе индустрије, сматрамо да имамо одговорност и обавезу да нашим добављачима и пословним партнерима наставимо пружати квалитетну подршку", рекао је директор и власник компаније "Кинг" Велимир Нешковић у обраћању учесницима Конференције "Kинг партнер дејс 2019".

Он је додао да му је драго да су се у протеклим годинама успјели наметнути као један од највећих скупова овог типа у региону и да је интересовање за учешће на скупу из године у годину све веће.

Градоначелник Борис Јеринић истакао је задовољство да у Добоју постоји овако цијењена компанија која се, осим успјешног бављења информационим и комуникационим бизнисом, посебно истиче као друштвено одговорна компанија јер дуги низ година помаже културне, образовне и спортске манифестације у Добоју.

"Град Добој настоји да помогне локалној привреди константним развојем планова за побољшање рада и пословања малих и средњих предузећа", навео је Јеринић.

Прилику да представе своје новитете ове године имале су велике свјетске компаније и брендови као што су "HP", "Кенон", "Kасперски", "Д-линк", "Тесла", "Вертив", "ГоПро", "Фортинет" и други.

Предузеће "Кинг" основано је прије 23 године у Добоју и бави се информационим технологијама и компјутерским инжењерингом, а данас запошљава 22 радника и остварује значајне резултате и приходе у ИЦT области.