ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво07/12/2019

ПОХВАЛЕ ПОЛИЦИЈИ ЗБОГ БРЗОГ ПРОНАЛАСКА ОСУМЊИЧЕНИХ ЗА УБИСТВО

 

БРЧКО, 7. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Градоначелник Брчког Синиша Милић похвалио је добро руковођење и ангажман припадника брчанске Полиције на откривању и привођењу осумњичених за брутално убиство Едина Зејћировића из Челића.

 

Милић је рекао Срни да су детаљи мучења и убиства Зејћировића, који су кроз видео материјал доспјели у јавност, узнемирили не само грађане Брчког, већ све у БиХ, па и шире.

"Замислите шта би се десило да су језиви детаљи мучења и убиства овог младића доспјели у јавност, а да су осумњичени за то кривично дјело остали непознати или ван домашаја полицијских органа", рекао је Милић.

Он је додао да Полиција дистрикта Брчко, узимајући у обзир њену важност, али и постигнуте резултате, заслужује сваку врсту подршке институција власти и грађана.

Срна незванично сазнаје да се данас наставља увиђај на локацији у насељу Вучиловац, гдје је јуче из ријеке Саве извучено тијело младића за које се претпоставља да је нестали Един Зејћировић.

Основни суд у Брчком, на приједлог Tужилаштва дистрикта, одредио је једномјесечни притвор тројици осумњичених да су 17. новембра у овом граду отели, а потом на свиреп начин убили Едина Зејћировића из Челића.

Шеф Оперативно-комуникацијског центра брчанске полиције Халид Емкић рекао је Срни да полиција не може било шта коментарисати о овом случају док се не оконча истрага.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: