ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво13/12/2019

ДОЧЕК НА ОТВОРЕНОМ УЗ "ДИВЉЕ ЈАГОДЕ"

 

БРЧКО, 13. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - На Тргу младих у Брчком биће организован дочек Нове године на отвореном уз концерт групе "Дивље јагоде", саопштено је из Владе Брчко дистрикта.

 

Новогодишњем концерту претходиће и празнични концерт Брчака Фатмира Сулејманија 20. децембра на Тргу младих.

Концерти су дио програма манифестације "Чари зиме у Брчком", која се први пут организује у дистрикту, а под покровитељством Владе.

Из Владе дистрикта је саопштено да су програм манифестације својим активностима обогатили основне школе, обданишта, средњошколци, културна и национална друштва, удружења жена, те невладине организације.

У наредном периоду, осим концерата на отвореном, посјетиоце манифестације очекује богат програм за најмлађе, хуманитарна трка Дједа Мразева, вече тамбурица, као и отварање клизалишта на Стадиону малих спортова "Блатуша", наведено је у саопштењу.

Детаљан програм манифестације биће објављиван сваке недјеље, а за све информације заинтересованима су доступне службене странице манифестације на друштвеним мрежама "Фејсбук" и "Инстрагам".

Из Владе дистрикта подсјећају да је манифестација "Чари зиме у Брчком" отворена на Тргу младих сваки дан од 17.00 до 21.00 час, као и да ће трајати до краја јануара.