ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво17/01/2020

РАЈИЛИЋ: "ПУТЕВИ СРПСКЕ" ДОНИРАЛИ АУТОМОБИЛ УДРУЖЕЊУ

 

БАЊАЛУКА, 17. ЈАНУАРА /СРНА/ - Јавно предузеће "Путеви Републике Српске", на приједлог Владе Српске, донирало је Удружењу жена жртава рата аутомобил "шкода фабија", изјавила је предсједник Удружења Божица Живковић Рајилић.

 

Рајилићева је рекла Срни да ће овај аутомобил, који је сервисиран, регистрован и у добром стању, послужити за потребе Удружења.

Она је рекла да је Удружење поднијело захтјев Влади Републике Српске за додјелу аутомобила, те да су позитивно одговорили у Јавном предузећу "Путеви Републике Српске".

Рајилићева је захвалила за ову донацију вршиоцу дужности директора "Путева Републике Српске" Ненаду Нешићу.

Нешић, који је данас уручио кључеве "шкоде фабије" Рајилићевој, рекао је да ће донација сигурно помоћи у раду Удружења жена жртава рата, саопштено је из Јавног предузећа "Путеви Републике Српске".

"На овај начин показујемо да све институције Републике Српске воде посебно рачуна о удружењу као што је ово које окупља жене жртве рата, те на овај начин показујемо да се ничије жртве у стварању Републике Српске не смију заборавити и да оне требају бити при врху листе приоритета", нагласио је Нешић.

Он је потврдио да се ово удружење обратило Јавном предузећу "Путеви Републике Српске" за помоћ, те је утврђено да је могуће позитивно одговорити на захтјев, као и да је сагласност за ову донацију дала и Влада Републике Српске.

Донирани аутомобил "шкода фабија" је 2011. годиште.