ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија22/01/2020

УЧЕШЋЕ НА САЈМОВИМА У МАДРИДУ И БРАТИСЛАВИ

 

БАЊАЛУКА, 22. ЈАНУАРА /СРНА/ - Туристичка организација Републике Српске учествоваће први пут на Интернационалном сајму туризма "ФИТУР 2020" који почиње данас у Мадриду, с циљем развоја и унапређења туристичке понуде.

 

Сајам у Мадриду биће отворен до недјеље, 26. јануара.

Туристичка организација Републике Српске ће, на основу споразума о регионалној сарадњи, на Међународном сајму туризма "ИТФ СЛОВАКИАТОУР 2020", који ће бити одржан од сутра до недјеље, до 26. јанаура, у Братислави, туристичке понуде и производе Српске представити на штанду Туристичке организације Војводина.

На изложбеном простору сајма "ФИТУР 2020", односно заједничком штанду туристичке агенције "ДМЦ Фортуна турс" из Мостара, те штанду Војводине на сајму туризма "ИТФ СЛОВАКИАТОУР 2020", Туристичка ораганизација Републике Српске представиће свеукупну туристичку понуду.

Биће представљене дестинације активног одмора, понуде кратких одмора са обиласцима културно-историјских знаменитости, понуде националних паркова, атрактивне манифестације за младе које су заступљење у љетним мјесецима, те понуду бањског туризма.

"ФИТУР" је један од шест највећих пословних сајмова туризма у Европи, на којем су лани била 142.642 пословна посјетиоца, 110.848 посјетилаца, око 10.487 излагача и компанија из више од 165 земаља и 8.000 новинара из 68 земаља.