ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника31/01/2020

УХАПШЕНИ У БИЛЕЋИ БИЋЕ ПРЕДАТИ ТУЖИЛАШТВУ

 

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 31. ЈАНУАРА /СРНА/ - Два лица, ухапшена у Билећи вечерас када је код њих пронађено 600 грама материје налик кокаину, биће предата у надлежност Тужилаштва БиХ након криминалистичке обраде, саопштено је из Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/.

 

У саопштењу се наводи да су ухапшена лица осумњичена за кривично дјело организовани криминал у вези са кривичним дјелом неовлаштени промет дроге, те да је акција Сипе извршена по наредбама Tужилаштва БиХ и Суда БиХ.

Припадници Сипе су вечерас, како се наводи, принудно зауставили и претресли једно возило и наведена лица, приликом чега су открили и привремено одузели око 600 грама непознате материја која својим изгледом и структуром асоцира на кокаин.

Осумњичена лица приведена су у просторије Сипе и над њима се врши криминалистичка обрада.

Сипа је акцију спровела у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, полицијским службеницима МУП-а Кантона Сарајево и припадницима Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ.

Поједини федерални медији јављају да су ухапшена два држављанина Црне Горе, припадника "кавачког клана", али из Сипе то није потврђено.