ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника08/02/2020

БАЊАЛУЧАНИН И ТРИ ЦРНОГОРСКА ДРЖАВЉАНИНА УХАПШЕНИ У "КРАУН ПЛАЗИ"

 

БЕОГРАД, 8. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Бањалучанин чији су иницијали С.К. /42/ и тројица држављана Црне Горе, који су у евиденцији црногорске полиције означени као припадници криминалних кланова, ухапшени су у Београду, пишу "Вечерње новости".

 

Хапшење је извршено синоћ у београдском хотелу "Краун плаза", а ухапшени су и држављани Црне Горе чији су иницијали Н.М. и Б.А, стари по 35 година, и двадесетседмогодишњак М.М, сва тројица из Подгорице.

Испитује се улога Бањалучанина, који је раније био на Интерполовој црвеној потјерници због покушаја убиства.

"Новости" незванично сазнају да је полиција привремено заплијенила блиндирани БМВ и "ауди" црногорских таблица.

Припаници МУП-а Србије су на крову хотела пронашли пиштољ, за који се сумња да га је неко од ове четворице сакрио.

Њима је одређено полицијско задржавање до 48 часова, због сумње да су починили кривично дјело недозвољено држање оружја.

Подгоричанин Б.А. и Бањалучанин С.К. у Београд су стигли авионом, а синоћ су им се придружили Н. М и М. М, који су дошли блиндираним БМВ-ом и "аудијем". Прва двојица били су редовно пријављени у хотелу, док су се друга двојица скривали.

Према подацима црногорских служби безбједности, Б.А. са недавно рањеним Игором Крствићем, али и М. М. и Н. М. чини организовану криминалну групу, која дјелује на подручју Подгорице. Дио су "шкаљарског клана", а наводно су планирали да у Београду остану четири дана, пишу "Вечерње".

Српска полиција сада истражује које су биле њихове намјере, односно ко је био мета.