ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника14/02/2020

УХАПШЕН МУШКАРАЦ ЗБОГ ВИШЕ КРИВИЧНИХ ДЈЕЛА

 

БАЊАЛУКА, 14. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Бањалучка полиција ухапсила је мушкарца чији су иницијали Р.Н. због основа сумње да је починио кривична дјела превара, фалсификовање исправе и крађа, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

 

У саопштењу је наведено да је Р.Н. идентификован и ухапшен у сриједу, 12. фебруара, а осумњичен је да је извршио кривично дјело фалсификовање исправе тако што је израдио лажну возачку дозволу и личне карте БиХ и Србије на име Михаило Миливојац.

Р.Н. је, представљајући се као Михаило Миливојац, извршио и кривично дјело превара тако што је изнајмио стан од оштећеног лица, не плативши најам, а из стана је украо телевизор чиме је починио кривично дјело крађа.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске и Основни суд у Бијељини раније су расписали шест потрага за Р.Н. због почињених кривичних дјела превара.

"О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а Р.Н. је након завршене криминалистичке обраде предат у Окружни центар бањалучке Судске полиције", наведено је у саопштењу.

Полицијска управа Бањалука апелује на грађане да, уколико су на било који начин оштећени од наведеног лица, о томе обавијесте најближу полицијску станицу на телефонски број 122 или 051/337-201.