ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника18/02/2020

УХАПШЕНО ОСАМ ЛИЦА, ОДУЗЕТА ДРОГА

 

БАЊАЛУКА, 18. ФЕБРУАРА /СРНА/ - У акцији кодног назива "Видиковац", у којој је бањалучка полиција ухапсила осам лица, одузето је око 35 килограма марихуане и 1,27 килограма кокаина.

 

Портпарол Полицијске управе Бањалука Данијела Мучибабић рекла је новинарима да су ухапшена лица чији су иницијали М.К, Ф.М, Л.М, М.С, С.П, А.Б, С.М. и С.К. због сумње да су починила кривично дјело недозвољена производња и промет дрога.

"Извршени су претреси на девет локација на подручју Бањалуке, које користе осумњичена лица. Том приликом пронађено је и одузето око 35 килограма зелене биљне материје која изгледом асоцира на марихуану, 1,27 килограма бијеле прашкасте материје која асоцира на кокаин", навела је она.

Пронађене су и одузете двије дробилице за опојну дрогу, одређена количина новца и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

Мучибабићева је нагласила да се акција спроводи у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет и под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда Бањалука.

Она је додала да су одређене активности у оквиру ове акције још у току.