ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника20/02/2020

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ДАВЉЕЊЕ СТАРИЈЕГ ЛИЦА

 

БИЈЕЉИНА, 20. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Мушкарац из Угљевика чији су иницијали Д.М. /54/ ухапшен је због сумње да је убио осамдесетдвогодишњег С.С. у насељу Угљевичка Обријеж, рекао је новинарима начелник Полицијске управе Бијељина Жарко Ћосић.

 

Он је навео да је осумњичени, који је под надзором тужилаштва, са жртвом био у комшијским односима, а полицији је од раније познат по дјелима насиља у породици и склон је алкохолу.

Као могући мотив убиства за које је утврђено да је почињено дављењем 11. фебруара Ћосић је рекао да је међукомшијска нетрпељивост.

"Ово дјело је специфично јер је пријављено 14. фебруара и извршилац је имао три дана предности да сакрије трагове и припреми алиби, био је нејасан мотив убиства, а дежурни љекар је оцијенио да је у питању задесна смрт", навео је Ћосић на конференцији за медије.

Према његовим ријечима, искусни полицијски инспектори су уочили повреде на тијелу лица и друге сумњиве трагове, због чега су инсистирали на обдукцији.

Обдукциони налаз показао је да је ријеч о насилној смрти дављењем која је наступила три дана прије него што је тијело пронађено у кући у којој је С.С. живио сам.

Ћосић је рекао новинарима да у Полицијској управи Бијељина нема случајева неријешених убистава.