ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника25/02/2020

ВОЗИО СА 3,15 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ

 

ГРАДИШКА, 25. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Основном суду у Градишци биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка против лица из Српца које је управљало аутомобилом са 3,15 промила алкохола у крви, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

 

Полицијска станица Србац поднијеће захтјев против лица чији су иницијали М.Б. из мјеста Ситнеши јер је контролом његовог аутомобила "фолксваген" утврђено да је возило нерегистровано, да лице М.Б. управља возилом прије стицања права на то и под дејством алкохола.

Контрола је извршена синоћ у 22.15 часова у мјесту Ситнеши, а полицајци су возача задржали лишавањем слободе, те привремено одузели возило.

Из полиције истичу да је поменуто лице вишеструки повратник у извршењу прекршаја и да има већи износ неплаћених новчаних казни.

Након престанка разлога за задржавање лице М.Б. је пуштено на слободу, а против њега ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја.

Из Полицијске управе Градишка наводе да ће наставити активности у вези са контролом учесника у саобраћају, те их позивају да се придржавају одредаба Закона о основама безбједности саобаћаја на путевима у БиХ.