ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика28/02/2020

ДОДИК: НЕ ПЛАШИМ СЕ ПРИЈЕТЊИ

 

БАЊАЛУКА, 28. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас у Бањалуци да се не плаши пријетњи, те нагласио да је проблем што поједини медији већ дуго стварају атмосферу у којој се пријетње могу исказати.

 

Додик је, поводом синоћњих пријетњи на његов рачун на БН телевизији,
новинарима рекао да гледалац који их је изрекао током емисије "Пулс" није проблем, већ су то више медији.

"Та атмосфера је продуковала слободу да се на тај начин покушава путем јавних медија људима пријетити и таквим стварима. Наравно да се не плашим пријетњи. Волио бих да видим ту јуначину која се скрива и пријети, да га упознам и видим ко је и шта је", рекао је Додик.

Додик каже да гарантује да се лицу које му је пријетило ништа неће догодити и да нико ништа неће предузети.

"Зашто да Милорад Додик буде убијен као Кенеди? Прво није баш ни мало да те неко упореди са Кенедијем, али кад неко каже да треба да вас убију, није згодно", навео је Додик.

Додик је нагласио да му је у свему највише жао његове мајке која је све ово примила на драматичан начин.

Из МУП-а Српске раније је речено Срни да ће припадници МУП-а предузети све законом предвиђене мјере и радње с циљем утврђивања свих чињеница и околности у вези са случајем пријетње српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, те о свему обавијестити надлежне органе.

У току синоћње емисије "Пулс" на БН телевизији, у којој је гост био предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, уживо се телефоном укључио гледалац који је отворено позвао на убиство српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.