ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника02/03/2020

ПЕТОРО УХАПШЕНО ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ, ЈЕДАН ОД ЊИХ ПРЕМИНУО

 

БАЊАЛУКА, 2. МАРТА /СРНА/ - Пет лица лишено је слободе након пријаве насиља у породици, а један од ухапшених чији су иницијали М.Б. преминуо је по доласку у Полицијску станицу Лазарево, сазнаје Срна.

 

"Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука синоћ су поступили по пријави да је испред породичне куће у Улици Милоша Црњанског дошло до насиља у породици између више лица. У вези с тим слободе је лишено пет лица чији су иницијали М.Б, П.Б, Д.Б, Д.Б. и С.А.", рекла је Срни портпарол ове управе Данијела Мучибабић.

Према њеним ријечима, лицу чији су иницијали М.Б. позлило је током транспорта у Полицијску станицу Лазерево, након чега је преминуо.

"Увиђај је, заједно са полицијским службеницима, извршио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио обдукцију тијела", рекла је Мучибабићева.

Срна незванично сазнаје да је по доласку на лице мјеста полиција затекла М.Б. у алкохолисаном стању обореног на земљи, док га остала четворица ухапшених туку.

Према сазнањима Срне, тужилац се изјаснио да је ријеч о кривичним дјелима насиље у породици са смртном посљедицом и учествовање у тучи.