ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника02/03/2020

НАРЕЂЕНА ОБДУКЦИЈА ТИЈЕЛА ПРЕМИНУЛОГ БАЊАЛУЧАНИНА

 

БАЊАЛУКА, 2. МАРТА /СРНА/ - Дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва Сања Гузина наредила је предузимање истражних радњи на утврђивању околности вербалног и физичког сукоба испред породичне куће у Бањалуци и обдукцију тијела лица из овог града чији су иницијали М.Б. /53/, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

 

У саопштењу из Окружног тужилаштва наведено је да је у Улици Милоша Црњанског синоћ у 20.00 часова испред породичне куће дошло до вербалног и физичког сукоба лица чији су иницијали П.Б. /50/ Д.Б. /21/ и Д.Б. /21/, сви из Бањалуке, С.А. /30/ из Дервенте и М.Б. /53/.

Припадници Полицијске станице Лазарево су ова лица ухапсили, а М.Б. је током транспорта према овој полицијској станици позлило, те је преминуо.

Увиђај је обавила дежурни тужилац Сања Гузина, заједно са припадницима Полицијске управе Бањалука, који су ухапсили четири лица.

Срна незванично сазнаје да је полиција по доласку на лице мјеста затекла М.Б. у алкохолисаном стању, обореног на земљи, док га остала четворица ухапшених туку.

Према сазнањима Срне, тужилац се изјаснио да је ријеч о кривичним дјелима насиље у породици са смртном посљедицом и учествовање у тучи.