ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика11/03/2020

ЛОША ЈЕ ОДЛУКА ДА О БИЈЕЉИНИ ОДЛУЧУЈУ ЉУДИ КОЈИ НЕ ЖИВЕ У ТОМ ГРАДУ

 

ШАМАЦ, 11. МАРТА /СРНА/ - Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да је лоша одлука Предсједништва СДС-а о искључењу Миће Мићића из странке, јер није добро да неки људи који долазе са стране и не живе у Бијељини одлучују шта и како неко треба да ради у том граду.

 

"Знам Мићу Мићића као начелника и градоначелника и то је човјек који је дао велики допринос развоју Бијељине. Борио се да добије подршку шире коалиције за предстојеће локалне изборе, укључујући и СНСД, да би остварио што веће бенефите за Семберију и сам град Бијељину", рекао је Вишковић одговарајући на питање новинара у Шамцу да прокоментарише искључење Мићића из СДС-а.

Вишковић је додао да од Миће Мићића, а и из медија има информацију да он има подршку Градског одбора СДС-а и да би ту чињеницу требало уважавати.

"У том споразуму који је креиран између СНСД-а и Градског одбора СДС-а Бијељина набројано је 12 пројеката који су, према оцјени самог Мићића, значајни за град Бијељину и мислим да је лоша одлука да неки људи који не живе у Бијељину и који долазе са стране треба да одлучују шта и како неко треба да ради у самој Бијељини", истакао је потпредсједник СНСД-а.

Подсјетивши да је у име СНСД-а био задужен да води преговоре са Мићићем, Вишковић је нагласио да би то што је Мићић унио у споразум унио свако ко воли свој град и Републику Српску.