ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика16/03/2020

ШАРОВИЋ НАИШАО НА ЗАКЉУЧАНА ВРАТА ГРАДСКОГ ОДБОРА

 

БИЈЕЉИНА, 16. МАРТА /СРНА/ - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић наишао је данас на закључана врата Градског одбора странке у Бијељини, потврдили су за "Српскаинфо" извори из СДС.

 

Шаровић је требало да дође у званичну посјету Градском одбору у Бијељини након што је Предсједништво СДС из странке искључило предсједника тог одбора Мићу Мићића.

Медијима је накнадно саопштено да ће због превентивних разлога у вези са вирусом корона, конференција за новинаре бити одржана на отвореном испред Центра за културу, а не у простиријама Градског одбора.

Извори портала "Српскаинфо" тврде да је истина нешто друго.

"Врата Градског добора била су закључана, што се тумачи као оданост већине тог одбора Мићићу. Још горе, сва обиљежља СДС-а била су скинута. Послије 30 година борбе под тим обиљежјима, Мићић их је скинуо за три дана. Ријеч је просторијама које СДС користи годинама, али у посљедње вријеме није склапан никакав уговор са Градском управом Бијељина, која је власник простора, јер је Мићић био и на челу града и локалног СДС. Сада више није тако. СДС ће у Бијељини ускоро прећи у нове просторије", каже извор овог портала.