ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво21/03/2020

ДОДИК ЧЕСТИТАО ЛАВРОВУ РОЂЕНДАН

 

ИСTОЧНО САРАЈЕВО, 21. МАРТА /СРНА/ - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је најискреније честитке министру иностраних послова Руске Федерације Сергеју Лаврову поводом његовог рођендана, пожељевши му добро здравље, личну срећу и професионалне успјехе.

 

Додик је изразио захвалност за све напоре које Лавров чини на промоцији мира и стабилности у цијелом свијету и на Балкану, а посебно је захвалио на посјети Бањалуци у септембру 2018. године, која ће, како је нагласио, остати уписана у историју Републике Српске.

"Као доказаном пријатељу српског народа, желим да изразим своју чврсту опредијељеност да наставимо да радимо на јачању добрих односа са Руском Федерацијом чему сте и Ви дали неизбрисив допринос на свим пољима и увјерен сам да ћемо за то, као и до сада, имати Вашу подршку", истакао је Додик у честитки.

Уз најљепше жеље за рођендан руског шефа дипломатије, српски члан Предсједништва БиХ упутио је и изразе дубоког и пријатељског поштовања, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Сергеј Лавров рођен је на данашњи дан 1950. године у Москви.