ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Вирус Корона08/04/2020

СОЦИЈАЛИСТИ У ГЛОБАЛНОМ БЛОКУ СТРАНАКА ПРОТИВ ВИРУСА КОРОНА

 

БАЊАЛУКА, 8. АПРИЛА /СРНА/ - Социјалистичка партија /СП/ придружила се иницијативи Комунистичке партије Кине коју су подржале бројне политичке партије широм свијета и потписала заједничко отворено писмо у вези са међународном сарадњом у борби против вируса корона.

 

Предсједник СП-а Петар Ђокић рекао је да је усљед пандемије изазване вирусом корона дошло до великих проблема у животима свих народа и држава свијета, те да на овај вирус нису остале имуне ни Република Српска и БиХ, саопштено је из СП-а.

"СП као политички и друштвено одговорна партија љевице ставља на располагање све своје капацитете у борби против ове пандемије. Позивам истовремено грађане Републике Српске да остану у својим кућама како се не би излагали додатним ризицима обољења", истакао је Ђокић.

Он је исказао наду у скору побједу над овом пошасти, брзу нормализацију стања и повратак грађана редовним активностима.

"У жељи да што прије дођемо до побједе, ми социјалисти из Републике Српске и БиХ потписали смо са другим политичким партијама широм свијета овај заједнички апел. Посебно задовољство је да га је потписала и наша братска Социјалистичка партија Србије", навео је Ђокић.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: