ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Занимљивости04/05/2020

ИСТРЧАО ПОЛУМАРАТОН, ПА ЗАПРОСИО ДЈЕВОЈКУ

 

МОДРИЧА, 4. МАЈА /СРНА/ - Модрички атлетичар Бранислав Лукић свој пети овогодишњи полумаратон улицама Модриче завршио је просидбом Миљане Недић, са којом је у вези више од четири године.

 

Бранислав /36/ је вјеренички прстен уручио Миљани /25/ пред зградом "Банана", у којој она станује и на мјесту на којем је га дочекивала након свих полумаратона истрчаних на стази дугој 21 километар.

Просидба је за Миљану била изненађење.

"Истрчала сам из стана да, као и раније, поздравим Бранислава, да се накратко видимо и вратимо свако својим обавезама. Зачудило ме је присуство неколико наших пријатеља и родбине, али ни слутила нисам да ће Бранислав да ме запроси баш ту, и то у вријеме епидемије вируса корона. Љубав не бира ни вријеме, ни околности, а ако је љубав права онда она преживи све", рекла је Миљана Срни.

Бранислав каже да су Миљана и он, прије епидемије, планирали да ове године овјековјече дугогодишњу везу.

"Планови о зарукама и вјенчању су због опште ситуације и неизвјесности отишли у други план. Не вјерујем да ће се стање брзо побољшати, па сам одлучио да запросим Миљану. Хтио сам да то буде на посебан начин, а да буде у вези са спортом", рекао је Бранислав, професор физичког васпитања, активни кошаркаш и од прошле године атлетичар рекреативац.

Бранислав је истакао да су претходни, као и данашњи полумаратон, допринос његов и чланова Атлетско-рекреативног клуба "Модрича" у борби против вируса корона.