ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Свијет19/05/2020

КУНИЈАЛ: ГЕЈТС И ЊЕГОВИ ПРИЈАТЕЉИ ЖЕЛЕ КОНТРОЛУ НАД СВИЈЕТОМ

 

РИМ, 19. МАЈА /СРНА/ - Посланик у Парламенту Италије Сара Кунијал оптужила је суоснивача "Мајкрософта" Била Гејтса да настоји да оствари монопол на изради вакцине против вируса корона, те за изазивање здравствених проблема у Африци и поручила да би Гејтсом требало да се позабави Међународни суд за злочине против човјечности.

 

Гејтс је већ уложио стотине милиона долара, посредством "Бил и Мелинда Гејтс фондације" у тестирање и развој вакцина против ковида-19 у оквиру међународних напора за рјешавање кризе изазване вирусом корона.

Кунијалова тврди да је Гејтс деценијама радио на депопулационој политици и диктаторским плановима контроле глобалне политике, с циљем да стекне примат у пољопривреди, технологији и енергетици.

Она је подсјетила да је милијардер својевремено изјавио да се, "радећи добар посао на вакцинама, здрављу и репродукцији, глобално становништво може смањити за 10-15 одсто", преноси "Спутњик".

Кунијалова је оптужила Гејтса да "стерилише милионе жена у Африци" и да стоји иза епидемије полиозе, која је, како се тврди, парализовала пола милиона дјеце у Индији.

Говорећи у Парламенту, Кунијалова је навела да Гејтс сарађује са неколико мултинационалних корпорација које посједују 5Г мрежу у Америци, за коју поједини кругови вјерују да је повезана са пандемијом.

Стварни циљ улагања огромне суме новца у развој вакцине против вируса корона, према мишљењу Кунијалове, јесте "потпуна контрола, апсолутна доминација" и "претварање људи у робове", те кршење суверенитета и слободне воље.

Она је истакла да би поступањем Гејтса требао да се позабави Међународни кривични суд за злочине против човјечности.

У тексту се подсјећа да је Бил Гејтс недавно изјавио да је 2016. године упозорио америчког предсједника Доналда Трампа на пријетњу од пандемије.