ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво22/05/2020

ИНТЕНЗИВНА КОМУНИКАЦИЈА СА ЧЛАНОВИМА ТЕНИСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

 

БАЊАЛУКА, 22. МАЈА /СРНА/ - Тениски савези Републике Српске и Србије интензивно комуницирају у вези са тениским спектаклом "Адрија тур", који ће почетком јула бити одржан у Бањалуци у организаци најбољег свјетског тенисера Новака Ђоковића, изјавио је предсједник Тениског савеза Српске Драшко Милиновић.

 

Он је додао да има много детаља који треба да буду прецизирани до почетка јула како би било све спремно за тениски спектакл.

"Ово је највећи спортски догађај који ће Бањалука имати прилику да види. Могу рећи у име Тениског савеза Српске, али и клуба `Младост`, који је одређен за домаћина овог спектакла, да ћемо учинити све што је у нашој моћи да будемо добри домаћини и урадимо све по задатим прописима за овај велики догађај", рекао је Милиновић.

Према његовим ријечима, ово ће бити велика посластица за љубитеље тениса и оне који цијене рад највећег спортисте свијета Ђоковића.

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић окупио је врхунске асове бијелог спорта који ће се представити публици на регионалном "Адрија тур" догађају од 13. јуна до 5. јула.

У организацији свјетског шампиона, "Адрија тур" ће бити одржан у градовима широм Балкана, а планирано је да стигне у Бањалуку 3. и 4. јула.