ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Свијет27/05/2020

ТРАМП: БОРИМ СЕ ПРОТИВ "ДУБОКЕ ДРЖАВЕ" КОЈУ ЧИНИ ГРУПА ЗЛОБНИХ ЉУДИ

 

ВАШИНГТОН, 27. МАЈА /СРНА/ - Предсједник САД Доналд Трамп изјавио је да се све вријеме бори против "дубоке државе" коју, како истиче, чини група веома злобних људи, веома штетних по Америку.

 

Трамп је истакао да има могућност да сломи "дубоку државу".

"То је група веома злобних људи, веома штетних по нашу државу. Сви сте ви били жртве 'дубоке државе' било да сте свјесни тога или не, малтретирали су вас све ове године", рекао је Трамп за "Еј-Би-Си" одговарајући на питање о злоупотребама које су откривене у администрацији, али тек пошто је један од његових људи Ричард Гренел постављен на мјесто вршиоца дужности шефа Националне обавештајне службе.

Трамп је рекао да је Гренел сјајан и да је добро обављао свој посао, те да мисли да ће га добро обављати и Џон Ретклиф који је прије неколико дана постављен уместо Гренела на ту функцију, преноси "Спутњик".

Предсједник САД наглашава да и даље има људи који су дио "дубоке државе", који не раде добро свој посао, те да се он против њих бори.

"Погледајте шта је Ричард Гренел урадио за осам недјеља на позицији в.д. директора служби, а људи прије њега нису радили ништа двије и по године. Требали су то да разоткрију. Тако да сам врло разочаран у одређене људе. Неки људи су урадили феноменалан посао, али шта ја радим? Борим се са 'дубоким државом'. Борим се против мочваре", нагласио је Трамп.