ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво29/05/2020

ЛАЛОВИЋ НЕЋЕ БИТИ РУКОВОДИЛАЦ АКО ЈЕ ИМАО БИЛО КАКВУ НЕЧАСНУ УЛОГУ

 

БАЊАЛУКА, 29. МАЈА /СРНА/ - Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија рекао је да је Љубиша Лаловић именован за вршиоца дужности директора Агенције за надзор над тржиштем БиХ, те да је расписан конкурс за директора ове агенције.

 

Тегелтија је навео да је Лаловић дуже од 10 година радио у Министарству спољне трговине и економских односа, што подразумијева да у овом тренутку не постоје формалне препреке за његово именовање, а да је посљедњих неколико година оцјењиван највишом оцјеном за свој рад.

"Данас смо добили информацију да постоји предмет у којем је Лаловић учествовао и имао нечасну улогу. Уколико та информација буде тачна, а ријеч је о веома ружној причи, учествовању у крађи аутомобила, Лаловић не може остати на функцији упркос његовим могућностима да ради посао у државној управи", истакао је Тегелтија за РТРС.

Он је нагласио да је његов лични став да свако ко је учествовао у таквим предметима не може бити дио руководећих структура, те да је то став и СНСД-а који неће потврдити именовање таквог кадра.