ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника15/08/2020

НА ПОДРУЧЈУ ВУКОСАВЉА И ДОБОЈА ПРОНАЂЕНИ ДРОГА И ОРУЖЈЕ

 

ДОБОЈ, 15. АВГУСТА /СРНА/ - Добојска полиција провела је акцију "Плантажа" у којој је у Вукосављу пронашла засаде индијске конопље, а у Добоју око килограм марихуане и оружје.

 

Засади конопље пронађени су на двије локације у Вукосављу, које користи лице чији су иницијали Ј.К, саопштено је из Полицијске управе Добој, чији су службеници извршили претресе.

На једној локацији пронађено је и одузето 13 стабљика индијске конопље од 80 центиметара до три метра, а на другој 20 стабљика висине од једног до четири метра.

Пронађени су и листови индијске конопље тешки око 150 грама, гнојиво у течном стању, у гранулама, канистери за залијевање, те вреће хумуса и један пиштољ.

Приликом претреса локације у Добоју, које користи лице Д.Р. пронађено је око килограм марихуане, двије војне пушке и око 200 комада метака.

Из полиције су навели да су претреси извршени јуче и да су реализовани истовремено.

Након комплетирања предмета, против Ј.К. и Д.Р. биће достављени извјештаји Окружном јавном тужилаштву Добој о извршеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет дроге и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: