ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија18/09/2020

ДОБИТНИК ДВИЈЕ НАГРАДЕ "ЗЛАТНИ БАМ"

 

САРАЈЕВО, 18. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Капитална позиција Рајфајзен банке БиХ један је од кључних елемената њеног стабилног функционисања и континуираног пословања у актуелном стању усљед којег су сви морали прихватити другачије моделе понашања и пословања, изјавио је предсједник Управе ове банке Карлхајц Добниг.

 

Он је поводом уручења двије награде "Златни БАМ" истакао да Рајфајзен банка остаје посвећена тржишту БиХ, спремна да одговори и прилагоди се потребама својих клијената у датим околностима.

"Ова два признања Златни БАМ припадају не само посвећеном Рајфајзен тиму, већ и нашим клијентима који су нам указали своје повјерење на чему им искрено захваљујем", рекао је он.

Током традиционалне манифестације "Вече банкара", финансијско-пословни магазин "Банке и бизнис у БиХ" додијелио је Рајфајзен банци признање за "Највећи дионички капитал", те плакету за "Најагилнији маркетинг и ПР тим".

Директор Маркетинга и корпоративних комуникација и управљања одрживошћу Рајфајзен банке Белма Хаџиомеровић рекла је да су им ове награде додатна мотивација за унапређење рада, саопштено је из Рајфајзен банке.

Она је навела да је усљед актуелних околности дошло до убрзане дигиталне трансформације на коју је ова банка адекватно одговорила, те подсјетила да је Банка својим клијентима омогућила подношење захтјева за мораторијум путем своје веб-странице, као и да палета производа, за које је могуће аплицирати онлајн, обухвата ненамјенске кредите, кредитне и дебтне картице, уз Пакет услуга и штедњу.

"Уједно смо задовољни да ни у овој ситуацији нисмо занемарили принципе наше стратегије одрживости, те смо настојали подржати пројекте намијењене дјеци и младима који су погођени пандемијом ковид-19, те здравствене институције", истакла је Хаџиомеровићева.