ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика23/09/2020

ЧЕСТИТКА БЕЧИЋУ НА ИЗБОРУ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ЦРНОГОРСКОГ ПАРЛАМЕНТА

 

БАЊАЛУКА, 23. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је данас предсједнику Демократске Црне Горе Алекси Бечићу избор за предсједника црногорске Скупштине, уз жељу да успјешно води парламент, у интересу државе, заштите њеног суверенитета и интегритета, а на добробит свих грађана чијом демократском вољом је изабран.

 

"Грађанима Црне Горе честитам успјешно спроведене изборе и одлучност коју су показали, изашавши у великом проценту, чиме су исказали несумњив демократски капацитет и изабрали власт која ће служити њиховом интересу", наводи се у Чубриловићевој честитки Бечићу, који је и лидеру коалиције "Мир је наша нација".

Чубриловић је изразио увјерење да ће Скупштина Црне Горе, са новим руководством, и Народна скупштина Републике Српске унаприједити међупарламентарну сарадњу и посветити се јачању добросусједских односа и традиционалних веза, у свим областима живота, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.

"Поштовани предсједниче Бечићу, још једном Вама и свим изабраним народним посланицима Скупштине Црне Горе желим конструктиван и успјешан рад на доношењу нових закона који ће бити у интересу и по вољи грађана Црне Горе", истакао је Чубриловић.

Алекса Бечић, лидер једне од три опозиционе коалиције које су побиједиле на изборима у Црној Гори 30. августа, изабран је данас на конститутивној сједници новог скупштинског сазива за предсједника Скупштине Црне Горе.