ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво19/01/2021

СВИ РЕСУРСИ ПОЛИЦИЈЕ РАДЕ НА РАСВЈЕТЉАВАЊУ ПАЉЕВИНЕ ВОЗИЛА

 

БАЊАЛУКА, 19. ЈАНУАРА /СРНА/ - Сви ресурси полиције укључени су у истраге на расвјетљавању случајева паљевине возила у Требињу да би починиоци ових кривичних дјела били идентификовани и процесуирани, речено је данас на састанку директора полиције Републике Српске Синише Кострешевића са руководством Полицијске управе Требиње.

 

Кострешевић је са руководством Полицијске управе Требиње разговарао о истражним мјерама и радњама које се предузимају на расвјетљавању случајева паљевине возила у Требињу, саопштено је из МУП-а Републике Српске.

Током састанка са начелником Синишом Лакетом било је ријечи и о активностима које полиција предузима на спречавању мигрантске кризе на подручју Херцеговине.

Кострешевић је подсјетио да је приоритет рада полиције заштита грађана и њихове имовине, као и борба против свих видова организованог криминала.

Директор Полиције Републике Српске разговарао је са начелником Лакетом и његовим сарадницима и о актуелној безбједносној ситуацији у пет општина и граду Требиња, које се налазе на подручју које покрива ова управе, као и о планираним активностима у овој години.