ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика25/01/2021

ПОЗИВ СВИМА ДА ПРИЈАВЕ БАХАТЕ И НЕМОРАЛНЕ ФУНКЦИОНЕРЕ

 

СОКОЛАЦ, 25. ЈАНУАРА /СРНА/ - Руководство СНСД-а Соколац позвало је чланство, симпатизере, али и све патриоте, независно од партијског чланства и политичког увјерења, да дају допринос борби против свих видова негативности и пријаве бахате и неморалне функционере.

 

Општински одбор СНСД-а Соколац, у саопштењу објављеном након што се у медијима појавио видео-снимак о наводном узимању новца за запошљавање, наводи да се оштећени у недавном случају обратио руководству соколачког СНСД-а и пожалио да му појединци траже новац за запошљавање дјетета.

У саопштењу се додаје да је овом лицу гарантовано да ће његово дијете остати на послу ако полицији пријави лица која су му тражила новац.

Како оштећени то није учинио, већ је спорни снимак прослиједио појединим интернет порталима, полицију је о свему упознао одборник СНСД-а у Скупштини општине Соколац Милан Јоловић, наведено је у саопштењу.

"Напомињемо да су појаве намјештаљки и клевета на чланове партије почеле откако СНСД има скупштинску већину. Стога, од надлежних државних органа тражимо да случај испитају и, ако утврде одговорност, кривце адекватно казне, а политичке противнике позивамо на борбу у скупштинској сали", наводи се у саопштењу Општинског одбора СНСД-а Соколац.

Скупштинску већину у новом сазиву Скупштине општине Соколац од четвртка, 21. јануара, чине седам одборника СНСД-а, два одборника Демоса, један одборник Уједињене Српске, те један независни одборник који се налазио на одборничкој листи ДНС-а, а у опозиционом блоку су пет одборника СДС-а, по два ПДП-а и ДНС-а, и један одборник из реда националне мањине.