VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo14/02/2018

INSTITUCIJE SRPSKE STABILNE I FUNKCIONALNE

 

BANjALUKA, 14. FEBRUARA /SRNA/ - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović naglasila je da su Vlada i institucije Srpske stabilne i sposobne da izvršavaju obaveze uprkos brojnim izazovima sa kojima se susreću u radu.

 

Cvijanovićeva je mlade iz regije Birač upoznala sa radom i funkcionisanjem Vlade Republike Srpske, te istakla značaj i ulogu izvršne vlaste u razvoju i unapređenju društva.

Ona je predstavnicima omladinskih organizacija iz ove regije uručila plaketu kao znak zahvalnosti i podrške u budućem radu, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Predstavnici omladinskih organizacija zahvalili su Cvijanovićevoj za prijem i uručili joj Povelju mladih regije Birač za pruženu bezrezervnu podršku omladinskom i studentskom radu i organizovanju na području ove regije.

Mladi iz regije Birač borave u Banjaluci u okviru studijske posjete institucijama Republike Srpske, a koju organizuje Omladinski savjet iz Milića.

Ovaj savjet tradicionalno realizuje ovu studijsku posjetu s ciljem da se društveno angažovani mladi lideri iz regije Birač, boravkom u istitucijama Republike Srpske, upoznaju sa aktivnostima koje su od značaja za institucionalni život Republike Srpske.