VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika17/06/2019

POLICIJA ZAPLIJENILA VIŠE OD ŠEST KILOGRAMA DROGE

 

BANjALUKA, 17. JUNA /SRNA/ - Policija je u pretresima na širem području Banjaluke, obavljenim u sklopu akcije kodnog naziva "Klub dva", oduzela više od šest kilograma droge.

 

"Izvršeni su preteresi na 15 lokacija na širem području Banjaluke i oduzeto je oko četiri kilograma hašiša, oko dva kilograma skanka, 4,47 grama koakina, šest tableta ekstazija i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela", rekla je novinarima u Banjaluci portparol Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Mirna Miljanović.

Ona je dodala da je u toku kriminalistička obrada devet lica uhapšenih u akciji koju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

"Ove aktivnosti su usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila prometom droge na području Banjaluke i zelenaštvom", reklka je Miljanovićeva, pojasnivši da se jedno od devet uhapšenih lica bavilo zelenaštvom.

Iz MUP-a Srpske je saopšteno da su uhapšena lica čiji su inicijali O.S., O.S., D.R., D.B., S.P., A.S., I.R., D.V. i M.M.