VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika18/06/2019

UHAPŠENI U AKCIJI "KLUB DVA" PREDATI TUŽILAŠTVU

 

BANjALUKA, 18. JUNA /SRNA/ - Devet lica uhapšenih u akciji kodnog naziva "Klub dva" predato je danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, a tužilac će poslije saslušanja donijeti odluku da li će im biti predložen pritvor, javio je dopisnik Srne.

 

Policija je juče u pretresima na širem području Banjaluke, obavljenim u sklopu akcije kodnog naziva "Klub dva", oduzela više od šest kilograma droge.

"Izvršeni su preteresi na 15 lokacija na širem području Banjaluke i oduzeto je oko četiri kilograma hašiša, oko dva kilograma skanka, 4,47 grama koakina, šest tableta ekstazija i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela", rekla je ranije portparol Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Mirna Miljanović.

Devet lica uhapšeno je u akciji koju su sproveli policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

"Ove aktivnosti su usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila prometom droge na području Banjaluke i zelenaštvom", rekla je Miljanovićeva, pojasnivši da se jedno od devet uhapšenih lica bavilo zelenaštvom.

Iz MUP-a Srpske ranije je saopšteno da su uhapšena lica čiji su inicijali O.S, O.S, D.R, D.B, S.P, A.S, I.R, D.V. i M.M.