VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika18/06/2019

IZVJEŠTAJ PROTIV OSMORO UHAPŠENIH ZBOG TRGOVINE DROGOM

 

BANjALUKA, 18. JUNA /SRNA/ - Policijska uprava Banjaluka dostavila je danas banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv osam lica iz ovog grada, uhapšenih u akciji "Klub dva", zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

 

Izvještaj je dostavljen protiv Ozrena Savića /28/, Draška Romića /27/, Dušana Babića /48/, Igora Radoševića /43/, Aleksandra Savića /30/, Darka Vrančića /36/, Stefana Pavlovića/28/ i Marka Mihajlovića /29/.

Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva navode da su osumnjičena lica lišena slobode u nastavku akcije pod nazivom "Klub dva" koju su zajednički sproveli ovo tužilaštvo, Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijska uprava Banjaluka.

U saopštenju se dodaje da su osumnjičeni u proteklom periodu od za sada nepoznatih lica nabavljali i preprodavali marihuanu, kokain, hašiš i ekstazi korisnicima na području Banjaluke.

Osumnjičena lica su, navodi se u saopštenju, sprovedena radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

"Nakon ispitivanja osumnjičenih lica, u nastavku istrage tužilac će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, o čemu će javnost biti obaviještena", navodi se u saopštenju Tužilaštva.