VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika27/08/2019

POTRAGA ZA TRIDESETTROGODIŠNjAKOM IZ SUVOG POLJA

 

BIJELJINA, 27. JULA /SRNA/ - Policijski službenici Policijske uprave /PU/ Bijeljina preduzimaju sve potrebne mjere i radnje sa ciljem pronalaska Mladena Pejčića koji se 14. avgusta udaljio iz porodične kuće u Suvom Polju nakon čega mu se gubi svaki trag, saopšteno je iz PU Bijeljina.

 

Bijeljinskoj policiji 18. avgusta prijavljeno je da se Mladen Pejčić, rođen 1. jula 1986. godine u Bijeljini, nastanjen u Suvom Polju, 14. avgusta udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Nestalo lice je visine oko 170 centimetara, mršavije građe, crnih očiju i crne kratke kose, te tamnijeg tena. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sive pantalone, majicu nepoznate boje kratkih rukava i crne patike.

Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog lica.

Policijska uprava Bijeljina apeluje da svi građani ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu besplatan broj telefona 122.

Sa svim radnjama, u skladu sa uputstvom o potražnoj djelatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe.