VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo11/09/2019

VIŠKOVIĆ NA SASTANAKU O DEMOGRAFSKOM RAZVOJU

 

BANjALUKA, 11. SEPTEMBRA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković prisustvovaće danas u Banjaluci sastanku na kojem će biti predstavljena naučno-istraživačka studija "Demografski razvoj i populaciona politika Republike Srpske – analiza stanja i prijedlog mjera”, te prezentaciji Prijedloga mjera populacione politike Republike Srpske.

 

Istraživačku studiju je, na inicijativu predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, izradio ekspertski tim kojim je rukovodio Draško Marinković.

Sastanak na kojem će biti riječi o demografskom razvoju i populacionoj politici biće održan u Palati Republike sa početkom u 10.00 časova. Snimateljima i fotoreporterima biti omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka, saopšteno iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Predsjednik Vlade Srpske prisustvovaće i prezentaciji Prijedloga mjera populacione politike Republike Srpske koja će biti održana u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade u 13.00 časova. Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje kadrova u 13.30 časova.