VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Tema dana13/09/2019

SRBIJA I SRPSKA SU UZ DRVARČANE

 

DRVAR, 13. SEPTEMBRA /SRNA/ - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je Drvarčanima da su Republika Srpska i Srbija uz njih i da je uvjeren da će zajedno održati i obnoviti Drvar.

 

Dodik, koji je danas zajedno sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem posjetio Vrtić "Majka hrabrost" u Drvaru, istakao je da je Vučić prvi predsjednik Srbije koji je na ovim prostorima i zahvalio mu zbog toga i osjećaja i potrebe da pomogne ovom kraju.

"Danas smo sa vama ovdje u danu koji sjeća na teške trenutke u istoriji ovog kraja, kada su Srbi bili primorani da napuste ognjišta, ali, evo, tu smo, gradimo novi život zajedno sa vama. Gospodin Vučić i ja smo ovdje da vam kažemo da smo uz vas i da ćemo zajedno sa vama prolaziti kroz mnoge druge izazove", rekao je Dodik novinarima nakon posjete vrtiću.

On je naglasio da ovaj narod mora da zna da je Vučić bezgranično pomogao srpskom narodu na cijelom prostoru Republike Srpske, ali i četiri opštine u Federaciji BiH - Drvar, Glamoč, Bosanski Petrovac i Bosansko Grahovo.

"Zahvaljujući predsjedniku Vučiću realizujemo projekte koji će biti jasan pokazatelj prisustva Srbije u Republici Srpskoj. Cijeli narod je zahvalan Vučiću. Siguran sam da ni sam Vučić ne zna koliko je poštovan i koliko narod cijeni njegovu podršku", istakao je Dodik.