VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo09/10/2019

OKO 2.000 KM IZ "UŠTIPKOVANjA" ZA LIJEČENjE GORANA MILJIĆA

 

BIJELJINA, 9. OKTOBRA /SRNA/ - U jednodnevnoj manifestaciji "Uštipkovanje" u Bijeljini prikupljeno je 2.026 KM i taj novac biće proslijeđen za liječenje Gorana Miljića iz Janje, kojem je potrebna transplantacija srca.

 

"`Uštipkovanje` je održano u nedjelju, 7. oktobra, na gradskom trgu, a za cilj je imalo prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe. Uštipke je pravilo 15 profesionalnih kuvara Srednje stručne škole iz Janje koji su zanimljivim prilozima pojačali dobro poznat ukus uštipka", saopštili su organizatori.

Uovoj akciji pripremljeno je više od 2.500 uštipaka, koji u ovoj akciji nisu prodavani, nego poklanjani, a posjetioci su po slobodnoj volji mogli da doniraju novac.

"Trudili smo se da uz što manje izdataka pružimo kvalitetan program, a da sa što više novca opravdamo humanost onih koji su učinili da `Uštipkovanje` bude uspješno. Nastavićemo da organizujemo ovakve manifestacije i pozivamo sve da se uključe jer će i svaka sljedeća biti humanitarnog karaktera", navedeno je u saopštenju.

Srce Gorana Miljića iz Janje radi svega 15 odsto i hitno mu je potrebna transplantacija koja košta 360.000 evra.